vineri, 22 august 2008

Rochia alba de mireasa

Pariu ca omu' n-a vazut rochia pana la nunta? Tare i-as fi facut o poza cand si-a vazut mireasa:)

10 comentarii:

Anonim spunea...

preotul in biserica cum te-a primit eu te-as fi dat afara si te-as fi huiduit sa nu iti mai trebuiasca rochie de mireasa.......mai mare rusinea

Anonim spunea...

GOD !!!! chiar nu observa nimeni ca i-a alunecat partea de sus si nu a fost croita asa? m-am saturat de atata prostie. uitati-va si voi mai bine inainte sa judecati!!!

Anonim spunea...

Ce sa vada lumea? Ca i-a cazut partea de sus? Fata mea ea nu a vazut ca are ditamai pieptul si rochia ii e prea la piept, nu i-a alunecat nimic pur sisimplu asa ii sta ca re pieptul mare. Da, ai dreptate rochia nu e menita sa stea asa, dar depinde si de cine o poarta!!!

Anonim spunea...

Nu i-a alunecat nimic. asa e modelul si ea a vrut sa profite de el ;) sunt administratorul uni salon de rochii de mireasa si crede-ma pe cuvant ca asa e modelul rochiei ;)

Anonim spunea...

Oricum acum divortez:)):))!!!

Anonim spunea...

hei,nu judecati,uitati-va mai intai la gradina voastra,ce naiba,cum puteti jigni in halul asta,poate a fost ghinion ,la asta nu v-ati gandit??????????eu nu cred ca ea a vrut sa se intample asa .orice mireasa vrea sa fie frumoasa!!!!!!bine zic strainii ca suntem un popor de prosti si rai!!!!!!!

Anonim spunea...

esti GROAZNICA:))) DOAMNE CHIAR ORIBIL CUM AI PUTUT MERGE ASA?? GRETOS(nici nu gasesc cuvinte....)

Anonim spunea...

deci pentru cei care ii iau apararea...
din cate mai tin eu minte am vazut secvente din nunta asta la stiri parca...sau intr-un ziar pentru babe barfitoare..si tipa cica era vedeta porno...
now that's explain everything
cu drag mihaela

Anonim spunea...

asta este o femeie care stie clar ce vrea de la viata si a stiut si cand sa puna puna piciorul in prag..........cate dintre noi am fi avut curajul sa facem asta?

Anonim spunea...

zau???i-a cazut partea de sus iar tipa era mult prea relaxata pt asi da seama ca nurii ei sunt expusi la vedere.pffff o femeie care stie ce vrea de la viata e musai sa se dezbrace in public in opinia unora.bullshit