vineri, 9 ianuarie 2009

Oprescu a avut momentul sau de glorie

Cineva, nu stim cine pentru ca Institutul de Seismologie nu a fost, i-a spus lui Oprescu ca vom avea cutremur in 2009. Drept care Doctorul s-a apucat sa zica pe sticla ca s-a apucat de pregatiri. Ca sapa adaposturi subterane, ca baga paturi in alea vechi. Intr-un cuvant sa nu il prinda cutremurul pe picior gresit. Ulterior, Institutul de Seismologie a zis ca n-are nici o legatura cutremurul din capul lui Oprescu cu realitatea lui 2009.

Joi Oprescu a iesit iar pe sticla si-a zis ca-i foarte pregatit pentru zapada. Ca joi o sa ninga la greu, iar Bucurestiul va fi sub nameti. Dupa conferinta de presa au dat buluc si meteorologii sa sustina ca nu va ninge in Capitala intr-un viitor apropiat. Ei bine, la scurt timp a inceput sa ninga. La rugamintea lui Oprescu probabil, nerabdator sa arate celor care l-au votat ca se misca bine si ca primar, nu numai ca circar.

Ce-i drept, in noaptea de joi spre vineri s-a circulat bine, la fel si vineri dimineata, datorita celor peste 200 de utilaje scoase de Primarie pe strazi. Ce-i drept, a nins prea putin pentru un blocaj adevarat. Ce-i drept, primarul s-a miscat bine pentru prima ninsoare, dar sa vedem la urmatoarele.

PS In parcarea de pe strada Doamnei, o tanti cu vesta Dalli strange de zor bani de la soferii care parcheaza acolo, chiar sub placuta Primariei cu "parcarea este gratuita". Acu... pe mine m-a invatat mama ca prostia sa plateste. Ca intra banii in buzunarul madamei Udrea... nu mai e treaba mea.

Niciun comentariu: