miercuri, 23 iulie 2014

Canon Power Shot S5 IS

Atunci cand cumparati aparat foto, indiferent cat dati pe el, va asteptati sa dureze doar cateva zile? Ma omoara vorba romaneasca " ce vrei? la banii astia....". Cu alte cuvinte, daca-mi dai putini bani (si aici depinde de punctul de vedere din care privesti problema), pot sa-ti vand un lucru prost, defect, care sa se strice dupa trei zile etc. Am gasit pe FB, pe grupul Garage Sale, un aparat foto Canon Power Shot S5 IS la 350 de lei. "Stare buna, face poze frumoase". Nici macare o mini-descriere tehnica nu avea....

Am negociat cu doamna pana la 300 pentru ca nu aveam nevoie de acumulatori si incarcator, si ne-am vazut. Aparatul se inchidea si deschidea numai cand voia el. Dispozitivul de vizionare a pozelor era plin de nisip si praf. In obiectiv erau vreo 5-6 firicele de praf, era zgariat varza. Zoom-ul mergea tot din cand in cand, iar declansatorul era atat de obosit incat iti trebuia ceva forta sa faci o poza. I-am zis ca nu iau aparatul si i-am zis si motivele.

S-a suparat doamna, ca facuse drumul degeaba. Zicea ceva de genul "pai de aia il si vand, vreau un model mai nou. La banii astia.....". Pai cucoana, am vreun motiv sa-ti fac cadou 300 de lei? Esti ruda cu mine si eu nu stiam? Eu cand am un lucru vechi si stricat, prefer sa-l arunc, decat sa incurc pe altcineva. De ce avem vorba asta idioata? "La banii astia...." Indiferent de cat de ieftin ar fi un lucru, nu inseamna ca trebuie sa fie prost, nu? Ziceti, sunt eu nebuna?

2 comentarii:

Louisette spunea...

Lovely cat foto, greeting from belgium

Madauna spunea...

What cat foto?:)