duminică, 12 august 2007

E greu sa alegi

E greu sa ai de ales intre doua "rele". Faza aia cu "alegi cel mai mic rau" mi se pare o prostie. Pentru ca n-ai cum contabiliza un "rau". E rau si pace. Ca sa nu mai zic ca orice rau poate avea si o parte buna. Si ca sa-ti faca alegerea mai grea, partea buna nu e niciodata aceeasi. Sa zicem ca faci o lista. Partile rele intr-o parte, partile bune in cealalta. Si apoi le numeri. Daca iei o decizie, atunci conteaza cantitatea, nu calitatea. Pai e corect? Nu! Sa zicem ca elimini ambele "rau"-uri. Te alegi cu "bine"? In nici un caz. Nu te alegi cu nimic. Si daca te gandesti ca fiecare "rau" avea cate ceva "bun" inseamna ca ai ratat si ceva "bun" cand ai eliminat raul. Atunci ce faci? Pastrezi cele doua "rau"-uri? Pana cand? Raspuns: Pana cand ti se pune pata, sau pana cand apare barbatul care n-are "rau". Adica ceva pe la 80 de ani, un mosulica cu 5 pisici care sa se asorteze cu ale tale. Sau ale mele... Ntz... no way!

3 comentarii:

Madalin spunea...

...hehe, lume noua:) ce surpriza placuta:) de acum incolo se pare ca o sa am cu ce ma delecta:) bine ai venit! haha, faza cu mosulica e tare:) revin, se racesc ardeii:))))

Anonim spunea...

hahahaha, mosulica ala risca sa apara mai repede decat te gandesti la cum trece vremea, si s-ar putea sa nu ti se para tocmai o idee rea mai ales in cazul in care iti iei un caine care sa-i fugareasca pisicile in speranta ca i-ar da si lui idei si v-ati mai permite viagra :P ... cat despre rau sau bun (in cazul barbatilor) nu exista barbat bun sau rau ci numai o combinatie de bune si rele intr-unul singur ... cam asa ca samponul si balsamul :P ... oricum, daca gasesti unu la care gasesti intre 3 si 5 calitati foarte importante pentru tine, considera-te fericita si taraste-l de par in pat, in casa, la starea civila sau unde crezi tu ca il vrei ... si stii de ce ... pentru ca acele 3 - 5 calitati nu vor duraprea mult :) si macar sa te bucuri de ele cat sunt ... valabil si in cazul femeilor (sa nu ma suspectati de nimic ce nu mi se potriveste pt ca vb cuiva "imi plac barbaii") in concluzie alege bunul si raul in acelasi barbat pentru ca tocmai asta ii / ne face interesanti, incitanti, dilii ... plini de viata ... iote ce de idei am dupa ce ne vedem :)))) ... mada ma inspiri :P

Madalin spunea...

omg:))