luni, 13 august 2007

Noul James Bond



Nu inteleg de ce l-au ales pe Daniel Craig pentru James Bond. N-am nimic cu el, ca mi-a placut de-am murit in Sylvia, dar... James Bond? Nu mai bine Jason Bourne? - aceleasi initiale, btw - Adica noul Bourne Ultimatum, unde dragutul de Matt Damon e mai matur si mai sexy decat in seriile anterioare. Filmul urmeaza subiectele din "Identity" si "Supremacy", adica-i tot el singur impotriva tuturor si la final afla ... din nou...adevarul despre cine e si ce vrea de la viata. Numai ca te tine cu fundul in scaun si ochii lipiti de ecran. Urmariri spectaculoase la Tangiers, Madrid sau Londra, legile fizicii care nu au nici o treaba cu Paul Greengrass, un umor cinic care parca nu aparea in primele doua serii. Cred ca Bourne Ultimatum este cel mai bun din serie. Ceea ce mi-a contrazis ideea ca "prima data iese cel mai bine" (la filme ma refer, in caz ca va gandeati la altceva). Cert mi-a placut. Si ca alternativa la Harry Potter sau ce mai e acum pe ecrane, chiar merita o dupa amiaza de duminica.
PS Prietena mea cu care am fost la film s-a decis brusc sa emigreze in State, nu de alta da'... acolo-i actiunea!

5 comentarii:

Madalin spunea...

hmmm, am 2 recomandari pentru prietena ta: nu ca ash vrea sa discriminez, dar ii recomand un cartier de "african americans" (gen East Palo Alto), sau de latinos (East San Jose, East LA).
a doua recomandare este sa isi ia un bilet dus intors:))

Anonim spunea...

hahaha ... prietena cunoste pt ca a avut experiente de gen, insa recunoste ca i s-a parut mai rau intre chinezi si indieni :))) ... ce-si dorea prietena era sa aiba parte de actiune si aici nu stie de ce naiba da nu stie deloc sa aleaga "actiunea" ... o sa se gandeasca la reactiune insa :)

Madalin spunea...

...reactiunea sucks! don't even think about it:)) hmm, nu prea inteleg, ce fel de actiune? sporturi extreme? adrenalina?

Anonim spunea...

... actiunea care te incita, te agita, te alearga, te face sa tresalti, it da dragoste de viata, te epuizeaza, tine loc de orgasm si te elibereaza de frustrare ... doamne si cand te gandesti ca multe femei asteapta toate astea de la un amarat de barbat :)))) viata in sine este de multe ori un sport extrem ... am citit de curand ca prea multa adrenalina dauneaza si scurteaza viata ... darv parca as muri mai de tanara cu adrenalina activata decat sa-l astept pe mosulica ala cu pisicile de care pomenea mada :)))))

Madauna spunea...

Prietena mea, te cam aprinzi... relax. In primul rand refuz ca ar putea exista ceva care ar tine loc de orgasm. Prea multa adrenalina nu scurteaza nimic, trust me:) Iar tutunul dauneaza mult mai rau.