miercuri, 22 august 2007

Poveste din 2 mai


2 mai, miercuri, ora 19,30.
Obositi, masina, caldura, soare. Cautam loc de cort. Doua chiar. Eu am rezolvat repede, facandu-ma ca nu bag de seama o voce care-mi spunea "nu-l pune acolo ca pastrez eu loc de cort pentru un prieten". Dar omu' cu care eram a patit-o de vreo patru ori.
Adica acelasi text, mai mult sau mai putin apropiat, dar de aceasta data cu succes. Cand, in sfarsit, a gasit un loc mai acatari, apare un blonziu cu o sticla de vodka in mana care zice: "Nu-l pune frate aici, ca eu tre sa am sapte metri in jurul cortului ca sa mut umbrela, pentru ca prietena mea e alergica la soare".
What? Am crezut ca nu aud bine. Deci... pe o plaja super aglomerata, unde zice-se ca fiecare face ce vrea, cand vrea si cum vrea, unde locurile de cort erau limitate, omu' isi adusese prietena alergica la soare si ii muta umbrela sa-i tina umbra. Trecand peste penibilul situatiei, cand deja cortul respectiv fusese mutat deja de trei ori... cum o fi sa-ti aduci iubita alergica la soare sa stea in cort, pe malul marii?
Si nu s-a terminat... pana la urma cortul a fost mutat un pic mai incolo, astfel incat sa impace si capra si varza. Adica sa mute umbrela (care, de altfel, in urmatoarele trei zile nu s-a urnit din locul ei) si sa aibe loc si cortul cu pricina.
Primii nervi la mare
- to be continued -

2 comentarii:

Madalin spunea...

wow! serios? s-a intamplat asta? wow! eu in locul aluia, nu mutam cortul din loc, nici in ruptul capului!!!

Madauna spunea...

hihihi... inseamna ca ti-a rupt cineva capul... in 2 mai, pana la urma:)