sâmbătă, 15 septembrie 2007

Dunarea la Oltenita


Asa arata... din pacate, poza e mai frumoasa decat ce se vede for real. Din Bucuresti pana acolo drumul e plictisitor de-a dreptul, iar cand ajungi pe mal, cu gandul ca vei bea o cafea pe Dunare, esti dezamagit de malul necuratat, de Dunarea cenusie, de vasul de croaziera care nu te lasa sa vezi nimic, de chelnerita care nu se oboseste sa stranga sticlele goale de bere. Nu mai vorbim de minunatul oras, unde biciclistii si carutele se amesteca cu mertzanele, cu numar de Bucuresti, fireste, iar fiecare circula dupa cum il taie capul. Una peste alta, a fost o experienta interesanta, dupa modelul "alta data nu, multumesc". Si totusi... nava aia cred ca a fost de vina. :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

cine ti-o mai lua basma ... :P

Anonim spunea...

orice bucurestean (obisnuit cu betoanele) le-ai infipt direat in pe cal mai scurt drum spre dunare. Normal, este un santier cu o zona de primire a navelor turistice, ce vroiai sa vezi, cascade si brazi :)
trebuia sa te interesezi si sa mergi in dreapta de port ca vezi confluenta cu Argesul sau mai departe spre plaja. De foarte multe ori cand am fost primavara ne-au intampinat caprioarele in acea zona. Daca vrei comoditate, nicioadata nu o sa gasesti ceva frumos pe Dunare!!!!!