marți, 20 noiembrie 2007

Nu accesati patriarhia.ro!


Pare-se ca IPS Daniel l-a maniat pe Domnul, atunci cand a trecut pe roshu' sau atunci cand a tras chiolhanuri cu fetite, dupa ce a fost ales Patriarh, pentru ca site-ul Patriarhiei s-a "procopsit" cu un virus de toata frumusetea.

Daca vreun dreptcredincios sau numai curios acceseaza, marti, site-ul Patriarhiei Romane, are parte numai de surprize neplacute. Un virus de tip troian infesteaza computerul si, la scurt timp, fisiere importante din sistem sunt sterse fara urma. Nu va sfatuim sa accesati site-ul, in cazul in care nu aveti un ativirus puternic.

Calul troian (Trojan horse) - reprezinta programul care, aparent este folositor, dar are scopul de distrugere. Este un program virus a carui executie produce efecte secundare nedorite, in general neanticipate de catre utilizator. Printre altele, acest tip de virus poate da pentru sistem o aparenta de functionare normala.

Calul troian este un program pe calculator care apare pentru a executa functii valide, dar contine ascunse in codul sau instructiuni ce pot provoca daune sistemelor pe care se instaleaza si ruleaza, deseori foarte severe.

3 comentarii:

Madalin spunea...

hehe, foloseste firefox, nu internet explorer:) http://www.firefox.com

Madauna spunea...

hehehehe, si mozilla avea acelasi troian...

Anonim spunea...

Cred că Dumnezeu ne-a dat acest patriarh pentru a avea noi Televiyiunea Trinitas, Catedrala Mântuirii Neamului şi alte biserici noi.