miercuri, 28 noiembrie 2007

Sunt vedeta. Am voie sa fac sex?

"La Hotelul Bulevard, din Bucureşti, o directoare de televiziune, femeie care are legături serioase cu patronatul acelei televiziuni, îşi face de cap împreună cu altă femeie şi cu un bărbat.

Se joacă în trei, încearcă toate variantele posibile. E frumos, mai ales că televiziunea respectivă este serioasă şi decentă. Într-o locaţie particulară, exnevasta unui ministru celebru şi parlamentar şi mai celebru zburdă într-un pat cu un necunoscut. Este focoasă, grijulie faţă de fiecare părticică din partenerul ei. În sfârşit, sunt întâmplări intime, dar pasionante.


Le difuzăm pe site-ul ziarului? Eu aş fi de părere că da, pentru că în imagini sunt celebrităţi şi este bine ca şi publicul larg să vadă ce fac oamenii importanţi când nu îi vede aproape nimeni."
. Este un fragment din cotidianul Atac de miercuri. Sutu scrie ca ar fi vorba despre Dana Razboiu.

Acum... dupa difuzarea filmuletului cu Iri si Moni, un filmulet porno cu o vedeta de televiziune nu ar fi mare lucru. Numai ca pana unde merge setea presei de satisfacere a nevoilor primitive ale romanilor? In fond, in patul ei orice persoana are voie si dreptul sa faca ce vrea. Nu exista nici o scuza pentru nimeni sa filmeze pe ascuns ce se intampla intr-un alcov, fie el si platit. Nici o scuza pentru difuzarea unui film intim fara acordul protagonistului.

Pe mamzel Hilton o cred in stare sa se filmeze pentru publicitate. Pe Iri la fel - orice strategie e buna pentru a-ti creste afacerile. Dar daca este vorba despre Dana Razboiu, chiar nu cred ca a apelat la asa ceva pentru imagine. Imi vine in minte scrisoarea lui Tudor Chirila adresata ziaristilor de la Evenimentul Zilei. Este superba si o puteti citi AICI. Ma intreb acum daca Dana Razboiu ar fi trebui sa ceara voie opiniei publice pentru a face sex in grup...

Niciun comentariu: