miercuri, 28 mai 2008

Manipulare pe internet

Un nene de vreo 45 de ani a strabatut tara in lung si lat pentru a se intalni cu femeile cunoscute pe internet. Dupa ce vrajea bine o "respectiva", ii fixa o intalnire la un restaurant de fitze din orasul respectiv. Din vorba in vorba, o intreba daca e independenta financiar, pentru ca el este om de afaceri si nu ar putea accepta o relatie cu o femeie fara bani.

"Iubita", dornica sa-i dovedeasca ca are cu ce, venea cu un plic de bani. Una din Galati i-a adus chiar 1000 de euro. Cand femeia nu era atenta, disparea din restaurant cu plicul burdusit de bani. Pana la urma l-au arestat si este cercetat in stare de libertate pana cand anchetatorii reusesc sa stranga probe.

Am o curiozitate... nu era mai simplu ca "minunatul" om de afaceri sa se multumeasca cu cate o masa la restaurant? Ma gandesc ca ar fi avut mai multe sanse sa nu fie prins daca se apuca sa o ameteasca pe aia la faza cu independenta financiara, iar respectiva se oferea sa plateasca masa. Ar fi fost o manipulare mai fina, parerea mea. Faza cu plicul de bani e chiar prostie....

Niciun comentariu: