vineri, 19 septembrie 2008

Ana Birchall si caseta porno

Scrie "o parte a presei" ca inainte de campania electorala a inceput sa circule prin redactii o caseta in care o doamna importanta dintr-un partid important performeaza un sex oral intr-un loc aproape public.

Zice-se ca Realitatea TV si Cancan au aceasta caseta. Surse "convergente" afirma ca este vorba de pesedista Ana Birchall, care aspira la postul de ministru al invatamantului intr-un viitor eventual guvern facut de sau cu PSD.

Nu stiu cat de importanta este doamna
Ana Birchall, dar as baga mana in foc ca respectivele imagini vor ajunge pe internet. Si sper ca nici un ziarist nu s-ar cobori atat de jos incat sa se foloseasca de o media conventionala (ziar, TV) pentru a arata respectivele imagini.

Am putea reveni la mizeriile din presa si din campania electorala. Mi-e greata anticipat... pot sa emigrez in campanie?

PS. Si da, filmuletul a fost publicat pe internet. Intai de Joska de la Antene, apoi de Zoso, si cine stie ce mai urmeaza. Clar femeia este Ana Birchall, la fel de clar camera de luat vederi este bine fixata pe bancheta din spate, si la fel de clar barbatul ii da parul la o parte ca pentru a fi filmata mai bine.


4 comentarii:

Anonim spunea...

Tinta filmuletului e barbatul din spatele penisului. O sa vedeti!

Madauna spunea...

Nu cred asta mazgalici. In primul rand e masina lui, camera de luat vederi cred ca a fost plasata chiar de el.

Anonim spunea...

E jenant ca s-a ajuns la tipuri de genul asta de sabotari pre-campanie. Pe langa faptul ca se denigreaza statutul femeii in politica; am vazut comentarii tipic misogine de genul"pai asta fac toate femeile ca sa ajunga in politica". Zau? De cand sexul oral ostracizeaza statutul femeii in politica si nu numai. Pe lg faptul ca numai de ea se vorbeste, el normal n-are nici o vina, chit ca ar fi lider PSD. Societate incuiata ce suntem...

Tix spunea...

Si uite asa ajung ele ministrese, vedete si intelectuale.
Sex Oral cu Ana Birchall

Sa sugeti ... toti - Ana Birchall

Vreti sa credem ca daca nu ar fi fost adevarat ar fi tacut 3 zile? Sau o fi avut saraca fata gura plina?