luni, 23 februarie 2009

Fusera si se dusera Oscarurile


Trecura si Oscarurile. Asa cum bagam o unghie in foc, Slumdog a luat potul cel mare, iar pe scena a urcat o gasca intreaga de negricosi, cu puradei cu tot. O ea care s-a cuplat cu el dupa ce si-a parasit sotul.

Kate Winslet, ultracastigatoare anul asta cu Revolutionary Road si The Reader, a zis ca vrea sa se imbete dupa ceremonie.

Brangelina a plecat cu coada intre picioare, ambii fiind nominalizati si facand roluri de exceptie. Am ajuns la concluzia ca americanii sunt un pic gelosi pe cei doi.

Hugh Jackman, prezentatorul Galei, care i-a zis nominalizatei Maryl Streep ca ia steroizi, altfel n-ar fi avut atatea nominalizari, a facut un show de zile mari.

Penelope Cruz, si ea superba in Vicky Cristina Barcelona, a intrebat daca a mai lesinat cineva la Oscaruri iar dragul de Sean Penn, veridic in rolul de homosexual, mai ales dupa mariajul cu Madonna, a rostit niste cuvinte mari: "I am glad you love gays".

Un top al rochiilor facut tot de Daily Mail. Nu inteleg de ce-au trecut-o pe Maryl Streep la bine imbracate ca mie mi s-a parut o matura in gri. Penelope insa... super.

Una peste alta, mi-a placut mult. Si, fata de editia de anul trecut, ai avut ce vedea in materie de filme. Greu de ales. Dupa mine, tot Benjamin ar fi trebuit sa ia potul cel mare.

PS Aaaaa, si daca va intrebati ce cauta Obama in peisaj... ei bine, Casa Alba a gazduit, in acelasi timp cu Oscarurile, un mare dineu al guvernatorilor republicani. Da, aia contra.

Niciun comentariu: