vineri, 13 noiembrie 2009

Jenibil...





Da, e combinatie intre "jenant" si "penibil", in caz ca vreti sa-mi spuneti ca nu exista cuvantul... Antena 1, azi dimineata. Raduleasca si Dani Otil, in emisiunea astuia din urma. Ea isi lanseaza ultima carte "Raspunsuri" in care, la un moment dat, eroina principala se amorezeaza de un tip mai tanar si face cu el o fetita cu ochi albastri.

Diva Raduleasca a mai zis ca nu a putut desprinde personajul din carte de propria ei existenta. Drept care junele Dani, emotionat pana la lacrimi, a bocit de doua ori in aceeasi emisiune. Prima data s-a gandit sa se ascunda in culise, insa dupa aia s-a pus in fund langa Mihaela si a varsat lacrimi de crocodil. De ce? Chipurile de emotie ca Mihaela va dona incasarile din vanzarea cartii unui orfelinat din Brasov. Ma lasi?

"Vrei sa fii sotul meu?", a intrebat Mihaela Radulescu, spunand ca acesta e titlul unui capitol din cartea sa "Niste raspunsuri".

"Iti raspund dupa a treia carte", a completat Dani Otil, iar raspunsul a venit imediat de la iubita sa. "A treia carte este deja predata la Polirom".

Acuzati-ma de insensibilitate si de ce vreti voi dar, la naiba, n-ar trebui ca lucrurile astea sa se intample intr-un cadru mai intim?

5 comentarii:

Dragos Cuzuban spunea...

Am vazut si eu azi minunatia, la Observator din fericire. Adica nu am prins totul in direct desi am stiut inainte de ce avea sa urmeze. Nu m-am gandit insa ca se va lasa cu boceala.
Intrebarea ta e retorica, normal... E o chestie de marketing si atat. Doar ca nu poate prinde decat la telespectatori ai genului "surprize surprize". Pe mine nu numai ca ma lasa rece, dar ma scarbeste sa vad ca doi oameni isi bat joc de sentimente. Dar am uitat ca de fapt cu ele, sau cu simularea lor se face rating. Deci bani. As putea s-o numesc "prostitutie sentimentala"?

aprozarnet spunea...

am vazut emisiunea, partea aceea; nu mi s-a parut otv si nici "Capatos"...ci autentic si nu certuri banale sau "ce mi-am mai cumparat de la milano";
cuvintele care s-au schimbat de toti in partea...au avut de regula esenta si iubire sincera;
sa invatam sa facem diferenta, intre ceva adevarat si ceva de "cantitate".

dc se intampla ceva de genu asta la 6 luni, si sa aiba sinceritatea si vorbele pe care le-au spus fiecare(si nu ma refer la el si ea doar)...in loc de masticatia/flecareala zilnica de subiecte "mondene puerile sau de mahala"...chiar s-ar ridica nivelul zic.

in toata debanda asta insa, e usor sa incurcam borcanele, corect.

Madauna spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Madauna spunea...

Dragos, nu mi s-a parut marketing, adica omu' chiar si-a trait emotiile pe sticla. Sau cel putin asa am perceput eu...

Dragos Cuzuban spunea...

@Madauna: Este ca si cum mi-ai spune ca ea a venit la el direct in emisiune, ca nici nu stia ca va veni. Ca nu s-au vazut deloc inainte... Am o experienta mica in media, hai sa fim seriosi, emotiile ti le stapanesti... Si nu, nu sunt vreun cretin care spune ca "barbatul nu trebuie sa planga" sau "nu plange niciodata".
@aprozarnet: chiar nu avem de unde sa stim daca era sinceritate sau daca era teatru... Eu ma bazez pe faptul ca asemenea momente se consuma intim, pentru ca sunt intime. Nu in fata tarii... Si nu cred ca a fost regie. Ci doar ca n-a fost la intensitatea afisata.