duminică, 30 noiembrie 2008

Mister Geoana, Fuck You!



Ieri credeam ca am pus mana pe gaina cu ouale de aur. Ce-i drept, datorita lui Mada2 mai repede decat as fi intrat eu pe Cotidianul. Trafic la greu, comentarii... Tariceanu, premierul cu cravata si pe santier il injura ca la usa cortului, intr-o americana neaosha si oarecum gresita (pentru ca fuck you nu mai are nevoie si de I in fata), pe Mircea Geoana.

Si grozavia si mai mare, din gura lui Bogdan Olteanu ies pupaturi la adresa PD-L-ului si spre fundul lui Vasile Blaga. Scandalos! Ulterior, au venit si confirmarile. Da, a fost vorba de simularea dezbaterii televizate de la Antena 1 dintre cei posibili premieri. Stolo (Olteanu) Tariceanu (el insusi) si Andronic (Geoana). Maestru de ceremonii, Tal Silberstein.

Sa vedem... Andronic a fost omul PSD-ului, Tal este prieten aproape la catarama cu Basescu. Primul se ocupa acum de PNL, iar Tal l-a dus pe Adrian Nastase spre esec, in 2004 si acum a aterizat tot in ograda PNL-ului. Curios, Andronic a recunoscut pentru Cotidianul ca "postam si restul filmarii pe youtube". Ceea ce s-a si intamplat, de altfel.

Oare tot Andronic a trimis redactiilor, de pe adresa adevaratapoliticapnl@gmail.com, videoclipul, chiar in ziua incheierii campaniei electorale? "Este un fragment şi o să mai punem pe you tube, din simularea unei dezbateri televizate", zice Andronic pentru Cotidianul, numai dupa ce se plange ca ar fi opera serviciilor secrete.

Daca el a fost cel cu "scurgerea", parerea mea este ca a facut o miscare foarte riscanta. In primul rand poporul internaut votant va ramane in cap cu videoclipul, nicidecum cu explicatiile ulterioare.

Si tare mi-e ca deja au fost facute cartile pentru un Guvern PD-L - PNL. Punem pariu?


Niciun comentariu: