vineri, 21 martie 2008

Sinuciderea lui Geoana

Nu stiu daca-i evident sau nu, dar mie mi se pare ca Mircea Geoana isi pregateste singur streangul. I-a dat si un nume, Marean Vanghelie. L-a scos la inaintare pentru Capitala, in ciuda faptului ca Sorin Oprescu avea mai mult, in sondajele interne. De ce? Poate pentru ca Oprescu era sustinut de aripa Iliescu si, daca l-ar fi ales pe el, ar fi recunoscut superioritatea "tatucului".

Prevad un viitor luminos pentru PSD. Pierde si primaria sectorului 5, pastorit pana acum de Vanghelie. Oricum nu cred ca oamenii de acolo l-ar mai fi votat pentru niste scoli zugravite in roz si blocuri "inverzite". Pierde si Capitala, pentru ca primarul "care este" n-are nici o sansa. Nu de alta, dar in campanie electorala sigur nu va intelege nimeni ce vrea sa zica. "Voi demonstra societatii romanesti si bucurestenilor exact pregatirea fiecarui primar la un numar de 100 de orase din Europa si exact fiecare cite limbi straini stiu, ce stiu si asa mai departe". Cum ar fi sa auziti asa ceva si sa mai fiti in stare sa deduceti ca primarii europeni sunt analfabeti precum Vanghelie?

Am alta curiozitate acum. Prigoana PD-L e o varianta viabila pentru Basescu? Daca ar fi sa ma iau dupa prezenta presedintelui la botezul lui Maximus, as zice ca da. Tare-s curioasa ce-o sa iasa.

Niciun comentariu: