sâmbătă, 1 decembrie 2007

Caru' cu Bere sau "Ce mai vrea fata?"

Evenimentul Zilei scrie un articol publicitar de tot despre Caru' cu Bere. Recunosc, imi place locul, merg des acolo. Dragos Petrescu, unul dintre actionari (pentru ca sunt mai multi) este fostul partener al lui Catalin Mahu, de la La Mama. La un moment dat drumurile lor s-au despartit (nu fara cearta, normal), iar Dragos s-a apucat de Citty Grill.

Pe Caru' cu Bere a pus mana pentru 10 ani, dupa ce s-a angajat sa-l restaureze. Nu va zic cat e chiria:p - oricum isi scoate banii cu varf si indesat - In orice zi a saptamanii te-ai duce acolo, e full, rezervarile se fac cu o saptamana inainte, puhoi de straini trec ca la procesiune. Locul e superb, iti vine sa stai numai cu ochii pe pereti.

Dar servirea este sub orice critica... Vine chelnerul si-ti zice "Ce mai vrea fata?" sau iti aduce ciolanul rece, sau carnatii de Plescoi reincalziti la microunde (ati mancat vreodata carnati cu cauciuc?), sau iti aduce mancarea peste juma' de ora si dupa aia te ignora cu succes. O armata de chelneri care stau ciorchine intr-un loc si nu s-ar uita la clientii disperati dupa o scrumiera sau un desert. Daca mai pui la socoteala ca o portie de ciolan afumat e aproape 500.000... te-ai scos.

Dragos zicea, la un moment dat, ca e greu sa gasesti chelneri buni, pentru ca sunt prea multe restaurante in Bucuresti, iar pentru meseria asta iti trebuie talent. Sigur ca da, iti trebuie amabilitate, atentie, un zambet din cand in cand. Greu pentru Romania asta...

5 comentarii:

Madalin spunea...

hehe, mai tii minte tipa care intampina la intrare si te intreba ca la armata despre rezervare? mi-a provocat multe indigestii :)))))

Madalin spunea...

te

Madauna spunea...

Si totusi, asa cum stii si tu, e al naibii de greu sa gasesti un loc acolo... nu o sa inteleg niciodata de ce.

Dalia Pușcă Solon spunea...

a fost buna mancarea, fetele???? si am ramas toate cu un ranjet pe fata si un carnat cauciucat in gat!!! o sa preiau articolul tau si eu, sper sa nu te superi! pup!

Anonim spunea...

am fost si eu la Carul cu Bere si cred ca este cel mai spectaculos restaurant din Bucuresti .
Mancare buna, preturi mici, portii mari, atmosfera f placuta (mai ales pt o intalnire cu prietenii) .
voi face chiar si nunta acolo .
felicitari baieti, sunteti buni